Tel: 0910-77 02 80 | E-mail: dahlgrens@dahlgrenscement.se

Översvämning & flödesreglering

Brett sortiment

Genom vårt breda sortiment kan vi många gånger hjälpa våra kunder med lösningar på deras problem.
I dessa lösningar kan det finnas behov på flödesreglering, översvämningsskydd m.m. för att bygga samman en väl fungerande lösning.

DC översvämningsskyddsbrunn

Slussbrunn med slussluckor finns för flera olika sammanhang. Exempelvis kan de användas för att stoppa flöden av släckvatten och som haveriavstängning vid vägar och industrier för att förhindra att farliga ämnen når vattentäkter. Luckor kan beställas för manuell och motorstyrning.

DC slussbrunn

Allt oftare upplever vi intensiva regn och extremväder. De goda nyheterna är att det finns sätt att förebygga och minimera risken för översvämningar. En patenterade backventiler har hindrat tusentals översvämningar världen över.

DC flödesregleringsbrunn

Brunn med flödesregulator är framarbetad för att hantera dagvatten vid exempelvis kraftiga regn och därmed minimera, och till och med förhindra, översvämningar av våra samhällen. Det är ingen vågad gissning att vi får se ökad nederbörd framåt. Produkten är förberedd för att kunna justeras för ändrade förhållanden även efter installation. Vår lösning är framtidssäkrad och kan hantera förändringar!

DC avstängningsbrunn

Avstängningsbrunn med avstängningsventiler finns för flera olika sammanhang. Exempelvis kan de användas för haveriavstängning vid vägar och industrier med utgående ledningar och för att stoppa släckvatten i ledningsnätet.

Kontoret har öppet

Måndag till Fredag 07.00 – 16.00.
Utlastning sker mellan 07.00 – 16.00,
med rast mellan 09.00 – 09.10,
11.00 – 11.40 och 14.00 – 14.15

Postadress

Dahlgrens Cementgjuteri AB
Medlevägen 294
931 98 Skellefteå